luni, 7 februarie 2011

Despre City Days

Lansat in Ianuarie 2011 ca o companie afiliata Fashion Days, cel mai mare club de shopping online din Europa de Est, City Days iti aduce cele mai bune oferte in principalele orase din tarile in care isi desfasoara activitatea.
Ofertele City Days au reduceri de pana la 90%, fie ca este vorba de servicii de HORECA, fie ca este vorba de servicii lifestyle, toate la mai putin de jumatate. Preturile noastre reprezinta cea mai simpla si cea mai putin costisitoare modalitate de a descoperi ceva nou la un pret imbatabil. Acum iti permiti chiar si ceea ce in trecut nici nu visai, pur si simplu printr-o oferta la un pret mult mai mic decat erai obisnuit.

Misiunea City Days este una simpla: Te conectam cu partenerii nostri de afaceri, si impreuna, va aducem toate aceste oferte irezistibile.

La City Days, dorim ca experienta ta sa fie de neuitat: din momentul in care cumperi pana in ziua in care utilizezi cuponul.

2 comentarii:

  1. eu una n-am avut o experienta prea placuta cu CityDays si din care am observat nu sunt singura...ar trebui sa invatati sa va orientati catre satisfactia clientului nu doar dupa bani.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincer sa fiu, nu este un sit de facut bani, dar se pare ca aceasta idee a fost inteleasa gresit, voi lasa comentariul tau aici, este bine venit pentru persoanel care doresc sa comande anumite produse de la CityDays, problema este ca nu toate persoanele pot fi multumite. Daca as face un sondaj de opinie despre CityDays, cred ca vor fi si comentarii pozitive, cu siguranta. Spor la cumparaturi!

    RăspundețiȘtergere